Rólunk

Röviden rólunk

A Common Vibe egy olyan projekt, amiben szeretnénk a zene megannyi arcát megismertetni kicsikkel és nagyokkal egyaránt. Közvetítői szerepet tervezünk nyújtani a zene által mindenkinek, hogy megismerkedjenek hangszerekkel, felfedezzék saját muzikalitásukat, közösségi élmény, új közösségek, együttesek szülessenek.

A Common Vibe egy foglalkozás, amelyben a periférián élő roma fiatalok és képzett zenészek együtt alkotnak, együtt zenélnek. A közös zenélés a program eszköze, a közös alkotás, a közös élmény pedig hozzájárul a kapcsolatteremtési készségek, a másik és a másság tiszteletéhez és megbecsüléséhez, illetve a magatartási, önértékelési, önbecsülési problémákkal küzdő fiatalok pozitív irányú személyiségfejlődéséhez.

A zene segíti az érzelem kifejezését, javítja a koncentrációt, tanulási képességet. Ez a projekt erről szól - a kreativitásról, az önkifejezésről és az elfogadásról. Lehetőséget nyújt arra, hogy kipróbáljuk önmagunkat egy barátságos és segítő közegben.

"Az egész életem megfordult, hogy találkoztam ezzel a csapattal. Felfedeztem a zenei tehetségemet, megtanítottátok, hogy hogyan használjam és hogyan fejezzem ki magam" - Topen

csapatunk

Nagy Artúr
producer, hangtechnikus

Szurcsik Benedek
művészeti koordinátor

Beri Ádám
mentor, zenekarvezető

Kágel Ágnes
Pénzügy

Bárdos Marcell
Hangtechnikus, mentor

Miklósi Ákos
Egyesület elnök, alapító

Történetünk